Persondatapolitik

Oversigt

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
2. Hvad bruger vi dine oplysninger til
3. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig
4. Hvordan indsamler vi persondata om dig
5. Hvad danner grundlag for vores behandling af oplysninger om dig
6. Hvem deler vi vores oplysninger med
7. Hvornår overfører vi personoplysninger til lande beliggende uden for EU
8. Hvor længe bevare vi oplysninger om dig
9. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger træffes
10. Hvilke rettigheder har du
11. Cookie politik
 

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

DULONG FINE JEWELRY A/S

Maglebjergvej 10

2800 Kgs. Lyngby

Danmark

CVR-nr.: DK 32282598

Tlf. 3316 1240

E-mail: webshop@dulongfinejewelry.com

 


2. Hvad bruges dine oplysninger til

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af aftalte ydelser/vare/services.

  • Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester.

  • Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker

  • Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services.

  • I forbindelse med eventuelt opståede retskrav.

 

Bemærk venligst at afgivelse af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter eller tjenester. I disse situationer vil vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores produkter og services medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

 

3. Hvilke oplysninger behandler vi om dig

Vi behandler kun oplysninger om dig til de formål nævnt under punkt 2.

Omfanget af de oplysninger der behandles, vil være begrænset til, hvad der er nødvendigt for at opnå det pågældende formål.

Vi behandler følgende kategorier af oplysninger om dig:

 

Almindelige oplysninger:

  • Almindelige kontaktoplysninger (Såsom navn, mail, telefonnummer og adresse)

  • Evt. køn og Alder

  • Geo location

  • Betalingsoplysninger

  • Købshistorik

  • Cookie-oplysninger

  • IP-adresse

  • Informationer afgivet i forbindelse med en eventuel klagesag

  • Oplysninger til personal shopper, mål, produkt og brand præferencer m.v., familieforhold (gift – børn osv.)

 

Følsomme oplysninger:

  • Hvis du i forbindelse med en klagesag afgiver helbredsoplysninger eller andre følsomme oplysninger, behandles de oplysninger som er nødvendige for behandlingen af din sag.

  • Vi behandler kun følsomme oplysninger om dig, såfremt du har givet os dit udtrykkelige samtykke.

 

4. Hvordan indsamler vi data om dig

De data vi behandler om dig, vil oftest være indsamlet direkte fra dig. Vi kan behandle oplysninger om dig indsamlet hos tredjeparter, såsom:

  • Online kilder, eks. sociale medier som Instagram og Facebook.

  • Vores samarbejdspartnere.

 

Hvis vi behandler oplysninger om dig indsamlet fra tredjeparter, giver vi dig en underretning som indeholder kontaktoplysningerne på den dataansvarlige, formålene med behandlingen, retsgrundlaget, de berørte kategorier af personoplysninger m.v.

 

5. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

  • Dit udtrykkelige samtykke.

  • Behandlingen er nødvendige for at opfylde en kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt, eksempelvis når du handler på vores hjemmeside.

  • Behandlingen er nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler Dulong Fine Jewelry A/S, eksempelvis behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.

  • Behandlingen er nødvendig for, at Dulong Fine Jewelry A/S eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser kan udgøre;

    • Løbende forbedring af produkter, services, shopping-oplevelse og teknologier.

    • For at målrette vores kommunikation med dig i overensstemmelse med dine præferencer.

 

6. Hvem kan vi dele dine oplysninger med

Vi kan dele oplysninger om dig med:

  • Vores leverandører af IT-services (databehandlere).

  • Vores partnere og internt i koncernen.

  • Analyse- og segmenteringsplatforme, såsom Google Analytics, Facebook Buiness Manager eller Google Adwords.

  • Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.

  • Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

  • Såfremt vi deler oplysninger om dig med tredjeparter i markedsføringsøjemed, deler vi alene de almindelige oplysninger, du selv har indtastet på din profil på dulongfinejewelry.com

 

7. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA

Dine personoplysninger kan behandles af databehandlere placeret uden for EU/EEA.

Såfremt dine personoplysninger behandles af en udbyder i et andet land, sikrer Dulong Fine Jewelry A/S at udbyderen alene behandler dine oplysninger i henhold til Dulong Fine Jewelry A/S’ instruks samt at oplysningerne i øvrigt behandles under passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Såfremt vi overfører personoplysninger til en databehandler placeret uden for EU/EEA, behandles dataene alene til de formål, der er nævnt under punkt 2.

 

Vi overfører kun dine persondata til udlandet såfremt;

  • Kommissionen har fastslået at landet har et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau, eller

  • Overførslen baseres på en aftale der effektivt sikre dine rettigheder samt et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, eller overførslen er baseret på Kommissionens standardbestemmelser.

 

8. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger

Dulong Fine Jewelry A/S sletter løbende oplysninger om inaktive kunder, og opbevarer alene dine oplysninger, så længe de er nødvendige for at opfylde det formål de oprindeligt blev indsamlet til.

 

9. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har vi truffet

Hos Dulong Fine Jewelry A/S gør vi vores bedste for, at passe godt på dine personoplysninger.

Vi sikrer dine personoplysninger gennem såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang, manipulation, destruktion/sletning eller tab af oplysninger.

 

10. Hvilke rettigheder har du

Som kunde hos Dulong Fine Jewelry A/S har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:

  • Besigtigelse og berigtigelse på Dulong Fine Jewelry A/S

  • Sletning efter anmodning

  • Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har afgivet til Dulong Fine Jewelry A/S i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format

  • Mulighed for at trække dit samtykke tilbage

 

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil høj grad afhænge af den konkrete behandlingssituation.

Som kunde hos Dulong Fine Jewelry A/S har du til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for, at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage. Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Dulong Fine Jewelry A/S slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;

  • Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen),

  • Ikke ønsker at modtage direkte markedsføring,

  • Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller

  • Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller såfremt

  • Oplysningerne bliver behandlet ulovligt.

 

Hvis du mener at Dulong Fine Jewelry A/S behandler dine personoplysninger ulovligt, har du mulighed for, at indgive en klage til det danske Datatilsyn ved at følge dette link:

https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 

11. Cookies

Se cookiepolitik her.

 

Cookiepolitik
Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet første gang du besøger en webside for at din computer/smartphone kan genkendes næste gang du besøger websiden.

 

Der findes to typer af cookies:

  • Sessionscookies, som slettes så snart du forlader en webside.

  • Persistent cookies, som bliver lagret på din computer/smartphone/tablet med et på forhånd fastsat udløbstidspunkt.

 

Cookies udgør ikke en trussel mod din computer/smartphone/tablet (som f.eks. en virus) og cookies får ikke adgang til programmerne på din computer.

 

Anvendelse af cookies

 

Det er kun Dulong Fine Jewelry A/S der benytter oplysningerne. Tredjemand (teknisk partner), har adgang til informationer i nødvendigt omfang for at kunne drive tjenesten.

 

Vi anvender cookies til at:

  • Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services

  • Genkende bruger fra gang til gang

  • Måle trafik og salg på www.dulongfinejewelry.com

  • Analyse af vareudbud, service m.v.

  • Annoncering

  • Brugerpræferencer

  • Socialt netværk

 

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Se nedenfor hvordan du sletter cookies.

 

Personlig data

 

Brugen af cookies kan medføre behandling af personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du læser vores persondatapolitik her.

 

Sådan undgår du cookies

 

Hvis du ikke ønsker at tillade cookies, kan brugen afvises ved at ændre de relevante indstillinger i din browser.

 

Ønsker du ikke at modtage cookies fra dulongfinejewelry.com, kan du i de fleste nye browsere vælge cookies fra.

 

Vejledninger fra de mest almindelige browsere:

Chrome

Safari OS X

Safari iOS

Internet Explorer

Firefox

Android

 

Du kan læse mere om cookies i Cookies Bekendtgørelsen.

 

 

 

Følgende cookies bruges på [WEBSITE]

[Nødvendig / Funktionelle / Statistik / Marketing / Uklassificeret]

NAVN

UDBYDER

FORMÅL

UDLØB

cookienavn

domæne.dk

Beskrivelse af cookiens formål

Udløb efter Session eller x tid.

 

 

 

 

 

Almindelige webshop cookies

 

NAVN

YDBYDER

FORMÅL

CART

[WEBSITE]

The association with your shopping cart.

CATEGORY_INFO

[WEBSITE]

Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.

CURRENCY

[WEBSITE]

Your preferred currency

CUSTOMER

[WEBSITE]

An encrypted version of your customer id with the store.

CUSTOMER_AUTH

[WEBSITE]

An indicator if you are currently logged into the store.

CUSTOMER_INFO

[WEBSITE]

An encrypted version of the customer group you belong to.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

[WEBSITE]

Stores the Customer Segment ID

EXTERNAL_NO_CACHE

[WEBSITE]

A flag, which indicates whether caching is disabled or not.

FRONTEND

[WEBSITE]

You sesssion ID on the server.

GUEST-VIEW

[WEBSITE]

Allows guests to edit their orders.

LAST_CATEGORY

[WEBSITE]

The last category you visited.

LAST_PRODUCT

[WEBSITE]

The most recent product you have viewed.

NEWMESSAGE

[WEBSITE]

Indicates whether a new message has been received.

NO_CACHE

[WEBSITE]

Indicates whether it is allowed to use cache.

STORE

[WEBSITE]

The store view or language you have selected.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

[WEBSITE]

Indicates whether a customer allowed to use cookies.

VIEWED_PRODUCT_IDS

[WEBSITE]

The products that you have recently viewed.

1P_JAR

.google.dk

Google advertising cookie used for user tracking and ad targeting purposes

CONSENT

.google.dk

 

IDE

.doubleclick.net

En af vores vigtigste annonceringscookies på websites uden for Google kaldes "IDE" og gemmes i browsere under domænet doubleclick.net.

NID

.google.com

NID-cookien indeholder et unikt id, som Google bruger til at huske dine præferencer og andre oplysninger, såsom dit foretrukne sprog (f.eks. engelsk), antallet af søgeresultater, der skal vises pr. side (f.eks. 10 eller 20), og om du vil aktivere Googles filter til Beskyttet søgning.

NID

.google.dk

NID-cookien indeholder et unikt id, som Google bruger til at huske dine præferencer og andre oplysninger, såsom dit foretrukne sprog (f.eks. engelsk), antallet af søgeresultater, der skal vises pr. side (f.eks. 10 eller 20), og om du vil aktivere Googles filter til Beskyttet søgning.

cookie-note

[WEBSITE]

Bruges til at styre om cookie accept box skal vises

cookie-note-visible

[WEBSITE]

Bruges til at styre om cookie accept box er accepteret

_ga

[WEBSITE]

Used to distinguish users.

_gac_

[WEBSITE]

Contains campaign related information for the user. If you have linked your Google Analytics and AdWords accounts, AdWords website conversion tags will read this cookie unless you opt-out.

_gid

[WEBSITE]

Used to distinguish users.

_gat

[WEBSITE]

Used to throttle request rate.

_hjIncludedInSample

[WEBSITE]

Hotjar cookie. This session cookie is set to let Hotjar know whether that visitor is included in the sample which is used to generate funnels.

Nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder
Tilmeld
Rabatkode::