JOIN OUR UNIVERSE

Sign up for our newsletter and receive inspiration and great offers. Each month, one of our newsletter signups is the lucky winner of a 50 Euro giftcard to Dulong.

Dulongs ringeguide:

Alt om ringe

Ringen er et af de stærkeste symboler, vi kender.

Ofte ser vi ringen som et tegn på kærlighed eller venskab. Men ringen bruges også som markering af en præstation – eller som et fascinerende ikon af de stilbevidste. Den rigtige ring kan fortælle verden, hvem du er, og være et værdifuldt minde i din livshistorie. 

Dulong laver en række fascinerende ringe som forlovelsesringe og vielsesringe. Alle ringe fra Dulong er et lille mesterværk i sig selv, som du kan glædes over hver eneste dag. Diamantring, guldring eller sølvring - alle ringe fra Dulong er eminent, kompromisløst håndværk udført af nogle af Danmarks dygtigste guldsmede.

Vi har her samlet et lille overblik over nogle af de mest eftertragtede ringe samt nogle relevant informationer om ringe, der kan hjælpe dig i din søgen efter den perfekte ring.

Harmony diamantring med 13 brillianter. Guld 18 K 

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Forlovelsesring

Forlovelsesring

Du har fundet den, du elsker, og måske overvejer du sågar at gå på knæ og stille det store spørgsmål: ”Vil du gifte dig med mig?” For mange mennesker er forlovelsen en stor milepæl i livet, fordi du nu har fundet den, du gerne vil dele resten af livet sammen med. Men ingen forlovelse, uden forlovelsesring.

Forlovelsesringen er det smukke, håndgribelige symbol på det løfte, som to mennesker, der elsker hinanden, afgiver. Traditionelt har forlovelsesringen været en enkel guldring til begge parter. Med tiden har det ændret sig og således ses ofte en kombination af ringe, så den ene part får en diamantring og den anden part en mere enkel version. En forlovelsesring bæres traditionelt på venstre ringfinger i Danmark.

En forlovelsesring behøver således ikke længere at se ud på en bestemt måde eller have en bestemt slags ædelsten. Den perfekte forlovelsesring er nemlig den, som passer bedst til din elskede.

Twinkle diamantring med en smuk Excellent Cut diamant på 0,40 ct. Guld 18 K.

→FIND DEN PERFEKTE FORLOVELSESRING

Vielsesring

Vielsesring

Vielsesringen symboliserer ægteskabet og bæres typisk på højrehånd. Gifteringen er et symbol med stærke rødder i fortiden, og man har udgravet vielsesringe, der er næsten 5000 år gamle. Vielsesringen ses både som en enkel guldring og som en diamantring – eller i en variation, hvor manden har en enkel guldring, og kvinden har en diamantring.

En vielsesring i ædle materialer kan følge dig hele livet på samme måde som ægteskabet, og er dermed et kraftfuldt tegn på kærlighed og samhørighed mellem to parter.

Dulongs fortolkning af den klassiske vielsesring i guld hedder Curve og kommer i fem forskellige versioner. Curve ringene er både klassiske, rå og glamourøse. Her ses Curve i bredden 2,5 mm. Det er en vielsesring i eminent håndværk og de bedste materialer.

Curve vielsesring i guld 18 K

→ SE FLERE VIELSESRINGE

diamantring

Solitairering

En solitairering har i mange år været en af de mest populære forlovelsesringe. Du kender den måske også som en prinsessering. En solitairering har en enkelt, smuk diamant som sit strålende centrum, fattet let med såkaldte grabber, så stenen kommer i fokus. Solitaireringen er smuk, og det er nemt at se, hvorfor mange elsker denne type diamantring.

Solitaireringen er en feminin og klassisk forlovelsesring, og i Dulongs fortolkning får den også tilføjet noget råt og glamourøst, så den bliver en ring, der repræsenterer vores tid. Dulongs version af en solitairering hedder Lumina. En smuk diamantring, der vil stråle om kap med hende.

Det har traditionelt været kutyme med forlovelsesringe, at begge parter får en ring på, men verden forandrer sig, og det er jer, som bestemmer, hvad der er rigtigt for jer. Læs mere om diamanter i vores Diamantguide.

Lumina solitairering med Excellent Cut diamant på 0,40 ct. Guld 18 K.

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

She said yes! He said yes! 
Lad kærligheden blomstre.

En forlovelsesring eller vielsesring er et af kærlighedens stærkeste symboler.

alliancering

Alliancering

Allianceringen er en klassisk kærlighedsring, der ofte vælges til forlovelsesring eller vielsesring. Men ringen ses også ofte brugt som statement ring. En alliancering er både enkel og glamourøs i sit udtryk med den flotte række af diamanter, og det er netop denne unikke kombination, som tiltrækker mange, når de skal vælge ring.

Hos Dulong er en alliancering som altid ikke bare endnu en alliancering, men en unik fortolkning af klassikeren. Curve ringen med diamanter er Dulongs fortolkning af en alliancering.

Dulongs alliancering er et tydeligt eksempel på det kompromisløse håndværk, der kendetegner alle Dulongs smykker. Hver enkelt alliancering er skabt i hånden og er dermed et unikasmykke i sig selv med hver sine strukturer og mønstrer, der kun bliver smukkere med tiden. 

Curve alliancering med 12 diamanter. Guld 18 K.

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Diamantringe

Diamantring

Diamanter er født i jordens indre og ført op til os af vulkanske udbrud over millioner af år. Diamanten er nok verdens mest eftertragtede ædelsten. Derfor er en diamantring for nogen det eneste rigtige, når det kommer til forlovelsesring eller vielsesring. 

Der findes mange fascinerende diamantringe. Nogle har den hvide diamant som et stort strålende hjerte, andre ringe omfavner diamanterne og bruger dem på sofistikeret vis til at understrege et design eller en bevægelse i ringen. 

Halo vintage diamantring. Hvidguld 18 K. Halo findes også i almindelig guld 18 K.

→ SE DULONGS UDVALG AF DIAMANTRINGE

eller læs mere om diamanter i vores Diamantguide

Rosetring

Rosetring

Rosetringen har sit navn efter rosen. Det er en smuk og feminin ringtype, hvor ringen er skabt omkring en center-sten, som er omkranset af mindre sten for på den måde at gengive den delikate blomstform.

Dulongs fortolkning af rosetringen hedder Harmony. Den smukke 0.50 ct. excellent cut diamant i midten er omkranset af funklende brillanter forrevet direkte i guldet. Ringskinnen af 18 karat guld har den karakteristiske filede overflade, som skaber en rå kontrast til de smukke brillanter. En smuk og glamourøs rosetring.

Harmony diamantring med 13 brillianter. Guld 18 K 

Læs mere om diamanter i vores Diamantguide.

signetring

Signetring

Signetringen har sin oprindelse fra dengang breve blev lukket med lak og segl. Mange adelsmænd, gejstlige og konger havde derfor deres personlige segl i en signetring. Signet betyder tegn på latin - og ringen bar altså ejerens tegn. I dag bruges signetringen mere som en logering eller en statement ring.

Hvornår bruger man en signetring eller en statementring? Du har bestået eksamen! Du har fået det første job – eller har besteget Mont Blanc. Du har gjort det! En statement-ring eller signetring markerer en præstation, en begivenhed eller et tilhørsforhold, du gerne vil huske for altid.

En dramatisk signetring fra Dulong er Mignolo ringen. Det er en rå og glamourøs diamantring. En ring, der vækker opsigt, og som trækker sin inspiration fra de historiske signetringe. Mignolo diamantringen har 20 brillantslebne diamanter.

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Diamantring

3-stensring. Trestensring

Er du forelsket og har fundet den, du ønsker at dele livet med, kan en smuk 3-stensring, en diamantring med tre sten, være et smukt symbol på din kærlighed. Man siger nemlig, at de tre sten i en 3-stensring står for tro, håb og kærlighed.

Trinitá er en vidunderlig diamantring, som hører til blandt vores mest efterspurgte og strålende ringe.

Trinitá er en smuk klassik 3-stensring, hvor brillanterne taler deres eget sprog. Treenigheden mellem den 0,80 ct. centrerede excellent cut diamant, som er fattet med grabber og de to rørfattede excellent cut diamanter placeret på hver side, fuldender det visuelle udtryk og er med til at fremhæve den fantastiske midtersten, som netop er smykkets omdrejningspunkt. Dette i kombination med Dulong's karakteristiske rå ringskinne skaber en klassisk ring i et råt og glamourøst design. Denne trestensring er en af de mest eftertragtede forlovesesringe og vielsesringe hos Duong

Læs mere om diamanter i vores Diamantguide

Trinitá diamantring med tre Excellent Cut diamanter ialt 1,12 ct. Guld 18 K.

Guldring

Den klassiske guldring

En ring af guld har siden tidernes morgen været et symbol på dyb kærlighed, fordi guldringen, som ægte kærlighed, er både kostbar og smuk. En guldring er derfor naturligvis også det mest populære valg som forlovelsesring eller vielsesring. Men en guldring er universel og kan bruges til alle formål og anledninger. Den er strålende smuk i sig selv og kaster sin glød og glans på enhver, som den bærer.

Aura er en af Dulongs eftertragtede guldringe. Det er en guldring med en organisk form, der er inspirereret af naturens bevægelser og form. Aura betyder brise på græsk, og der er også en smuk, let bevægelighed i ringens formsprog. De små fortryllende diamanter ligner strålende regndråber og understreger ikke alene ringens bevægelse, de glimter også raffineret, når hånden bevæges.

Aura ring med 18 diamanter. Guld 18 K.

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Cabochonring

Cabochon-ring

Cabochon er en betegnelse for en særlig slibning, som giver ædelstenen en rund og blød form, så farver og mønstre i stenen eller materialet kommer til sin ret.

Denne cabochon-ring med koral fra vores Pacific kollektion er opsigtsvækkende og elegant på samme tid. Den ikoniske, store størrelse er smuk at bære alene, men også skabt til at passe sammen med andre ringe.

Den smukke røde cabochon-ring er med koral fra Italiens Amalfikyst. Italiensk koral har en klædelig, rød farve, der fremhæver de gyldne toner i huden.

Cabochonring med koral. Stop top. Guld 18 K fra Pacific kollektion

Se flere cabochonringe fra Pacific kollektionen.

Pavéring

Pavéring

Pavéringen har sit navn efter det franske ord for fortov. Diamanterne i en pavéring er således små og lagt helt tæt på ringen - på samme måde som fliser på et fortov. Det lyder måske ikke særligt glamourøst, men en pavéring er både strålende og elegant.

Her ses Dulongs glamourøse og festlige Luna Pavé diamantøreringe. Hver ørering er belagt med 18 strålende Exellent Cut diamanter.

Læs mere om diamanter i vores Diamantguide.

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Perlering

Perlering

Man kalder perler for gudernes tårer, og når man ser en smuk perle funkle, er sammenligningen nem at forstå. En perlering er en smuk og klassisk ring, der samtidig er både feminin og glamourøs, og derfor drømmer mange om at få en perlering.

En perlering kan bruges til alle formål og har et fortryllende skær. Perler er naturens smukkeste gave, og det er magisk, at noget så smukt som en perle skabes af noget så beskedent som en østers.

Pacific ringen med en funklende smuk ferskvandsperle er Dulongs fortolkning af den klassiske perlering, hvor det stilrene er tilsat noget råt og glamourøst. Pacific ringen kommer også med en glansfuld, mørk Tahiti perle.

Læs mere om perler i vores Perleguide.

Pacific ring med stor ferskvandperle. Guld 18 K.

Guldring med diamanter

Mushroom ring.

Mushroom ringen fra Dulong er efterhånden blivet en Dulong klassiker. Mushroom ringen er et helt unikt smykke, som er både klassisk, råt og glamourøst. Den organiske champignon top er her en mellem top, som er fæstnet på en 2 mm. ringskinne, og de 5 diamanter i forskellige størrelser er drysset ud over ringen i et mønster, der er bevidst asymmetrisk, således at der altid er mindst en af diamanterne, der vil fange lyset, når ringen er i bevægelse.

Ringen passer smukt til de andre smykker fra denne kollektion, men er også skabt til at blive båret med Dulong ringe.

Mushroom ring med diamanter. Guld 18 K

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Sølvring

Sølvring

En sølvring er en klassisk ringtype i et ædelt materiale. Hos Dulong skaber vi mange forskellige sølvringe. Den enkle og elegante sølvring som fx vores Pacific-ringe eller i rundere og mere feminine versioner som vores Aura-ringe og Aura Sway, der er inspireret af det bølgende korn i marken.

Aura Sway ringen er feminin og smuk, og den silkematte tekstur vil fange lyset og blikket, når du bevæger hænderne. Sølvringen, Aura Sway, er et tidløst smykke, som kan gå i arv i generationer, fordi det kun bliver smukkere med tiden.

Aura Sway sølvring.

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Guldring

Store guldringe

En ring behøver ikke altid at have en anledning. Måske har du lyst til at købe en ring, bare fordi den er smuk og fortryllende. 

Luna ringen er en unik ring prydet med 7 brillanter i forskellige farver og størrelser, der skødesløst er drysset over en fløjlsblød overflade. Vi har anvendt den dybe og stærke Aqua blue brillant, den lyse og bløde Champagne brillant, den strålende gule Golden Yellow brillant samt den dragende Emerald Green brillant med det smukkeste, grønlige skær. Tilsammen giver brillanterne en fortryllende farvepalet, der i kombination med vores signatur guldfarve giver associationer til universets mange stjerner, galakser, planeter og måner, der tryllebinder hver enkelt betragter.

Luna ring med tre brillianter. Guld 18 K

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

guldring

Unika ring. Skab din helt egen ring

Hos Dulong skaber vi ofte unika ringe. Det kan være en diamantring med en fortryllende farvet diamant eller en guldring med en hypnotisk havblå safir. Vi finder den rette ring sammen.

En unika ring afspejler det menneske, som skal bære den, og med Dulongs kompromisløse tilgang til håndværk og materialer, kan vi sammen skabe den helt rigtige ring, der kan følge dig resten af livet. En ring, du kan give videre til næste generation.

Hvis du drømmer om en unika ring fra Dulong, er første skridt at booke en smykkekonsultation i en af vores butikker, hvor vi uforstyrret kan drømme videre sammen.

opalring

Opalring

Opal er ædelstenen med det bredeste spektrum af farver. Den findes således fra sprudlende regnbuefarvet til en smuk vinterhvid. Opalen er kendt for sit smukke, indre lys, der også kan skabe en let marmoreringseffekt. Opalen er en mineralsten, der besidder meget silicium, hvilket skaber mikroskopiske lag, hvorfra det indre lys og de smukke farver udspringer.

Opalen har været meget eftertragtet siden antikken. Den blev udgravet i miner i Europa og var utrolig sjælden, men i det 19. århundrede blev der gjort massive opalfund i Australien, der nu står for 95% af opalproduktionen. Opalerne fra Europa er typisk hvide eller blå, hvorimod opaler fra Australien har et langt bredere farvespektrum. 

Hos Dulong har vi skabt en opalring med blå opal, der changerer i farve fra den lyse sommerhimmel til intens blå. Vores opalring er en såkaldt cabochonring, der sikrer, at den blå opal kommer til sin ret.

Pacific ring med opal. Lille top. Guld 18 K.

turkisring

Turkisring

Turkis er en vidunderlig blågrøn ædelsten. Turkis er sjælden og den unikke, kraftige farvetone har gennem flere tusinde år gjort den til en meget kostbar og eftertragtet ædelsten. Navnet "turkis" stammer fra det franske udtryk "pierre turquoise" hvilket betyder "tyrkisk sten". Betegnelsen skyldes ikke, som man måske skulle tro, at turkiser stammer fra Tyrkiet, men derimod at tyrkerne var de første, der introducerede ædelstenen i Europa. Verdens mest eftertragtede turkiser stammer fra den såkaldte Kingman Turquoise Mine i Arizona. Disse turkiser er berømte for deres intense blå farve - og det er også netop herfra Dulong henter sine turkiser.

Her ses en turkisring fra Dulong - en såkaldt cabochonring fra Pacific-kollektionen.

smaragdring

Smaragdring

Smaragden er kendt for sin dragende grønne farve, og den skulle efter sigende være bragt til Europa af Marco Polo fra hans rejser af Silkevejen til Kina og Mongoliet.

Her ses en smuk smaragd i Dulongs markante Thera-ring. Den funklende smaragd kroner den fortryllende ring, der er inspireret af havets konkylier.

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Thera Twist ring med smaragd. Guld 18 K.

Ringesæt. Sæt med fem ringe

Ringesæt

Et ringesæt er en gruppe ringe, der er designet til at blive sat sammen til en helhed.

Delphis ringene er et smukt eksempel på et ringesæt. Delphis ringene er smukke alene, men sættes de sammen skabes et helt vidunderligt, dynamisk udtryk.

I dette ringesæt har vi sammensat de fem forskellige varianter af Delphis ringe til en skøn helhed. Delphis ringene er kendetegnet ved deres fortryllende små kugler, der som fine dråber skaber en raffineret effekt. I Delphis sættet har tre af ringene desuden små brillanter, der glimter sofistikeret og understøtter ringenes formsprog.

Delphis ringene er både feminine og klassiske, og da håndværket er kompromisløst bliver Delphis ringene kun smukkere med tiden.

Delphis sættet med fem ringe og tre brillanter findes både i sølv og guld 18 K.

Fingerring

Fingerringe

Hos Dulong finder du alle former for fingerringe. Vi har lavet smukke nyfortolkninger af klassiske ringe som fx signetring, alliancering og rosetring. En fingerring behøver ikke kun at være en vielsesring eller en forlovelsesring, mange bruger deres fingerringe som accessories, de mixer & matcher efter outfit og lejlighed.

Hos Dulong elsker vi, når man sammensætter ringe på tværs af kollektioner. Fx den skønne Thera Twist ring med blå safir med en Curve ring.

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Thera Twist ring med blå safir. Guld 18 K.

Ringe i København

Ringe i København

Du kan finde den rigtige, smukke ring i Dulongs butik i indre København.

Hver centimeter af den nye Dulong smykkebutik er nøje gennemtænkt.

”Som det gør sig gældende med eksklusive smykker, er butikken skabt i udsøgte materialer –gyldne trægulve, elfenbensfarvede vægge og karamel-farvet ruskind. Alle de lyse, bløde overflader i rummet er kontrasteret af mørke raffinerede detaljer i bruneret messing, glas og særligt designede møbler i valnøddetræ,” siger arkitekt & partner, Jonas Bjerre-Poulsen - som står bag smykkebutikkens indretning.

Butikkens indretning er eksklusiv og underspillet. Langs bagvæggen i butikken er der skabt en kolonnade med inspiration fra den nyklassicistiske arkitektur i København, hvor nicher mellem søjlerne indeholder små podier til udstilling af smykker og kunst.

”For Dulong har det altid været vigtigt, at vores kunder føler sig velkomne, når de besøger os, derfor er omgivelserne, lyset og en varm atmosfære af stor betydning for os. Nu får vi et univers, som vil byde på skiftende udstillinger, kreativitet og sociale events – og vi glæder os meget til at dele det med både nye og eksisterende kunder,” slutter Marianne Dulong.  

Adressen på Dulong-butikken er Ny Østergade 10 i det indre København.

Læs mere om om butikken her.

Her finder du ringe i København.

Forlovelsesring København

Find forlovelsesring i København

Hvis du har fundet den du elsker og ønsker at dele livet med, er du måske også begyndt at søge efter den helt rigtige forlovelsesring. I Dulongs nye flagshipstore i København har vi et stort udvalg af ringe, som I kan opleve i ro og mag. Bestil gerne en konsultation.

Dulong skaber forlovelsesringe, der er nyfortolkninger af klassiske ringe. På den måde får du det bedste af to verdener, når du er på udkig efter en forlovelsesring i København.

Dulong har i øvrigt også en stor butik i Lyngby og en lang række udvalgte forhandlere i hele landet.

Trinitá diamantring med tre strålende excellent cut diamanter. Guld 18 K.

Diamantring

Hvordan måler man den rigtige ringstørrelse?

Hvis ringen er til dig selv, er det nemmeste at bruge en eksisterende ring som udgangspunkt. Er den til en anden, du gerne vil overraske kan du fx måle den, når vedkommende er i bad eller lægger sine ringe.

Sådan gør du: Tag en lineal eller bruge måle app'en i din mobil og mål den indvendige diameter i milimeter. Dette tal skal ganges med PI som er 3,14 for at finde den helt rigtige ringstørrelse. Du kan også bruge et stykke snor. Put det om fingeren, så det sidder til men ikke stramt.
Marker start og slut på snoren, så du har en hel omgang.
Mål herefter med en lineal.
Hvis stykket er 53 mm er din ringstørrelse 53.

Det er også muligt at bruge en såkaldt Ring Sizer App, fx den fra Jason Withers

Verdens dyreste ring

Verdens dyreste ring

Verdens dyreste ring er den såkaldte Wittelsbach-graff diamantring. Prisen løber op i svimlende 80 millioner dollars. For den anseelige sum får du en blå diamant på 31,06 carat, som blev fundet i det 17-århundrende i Guntur i Indien. Den tilhørte oprindeligt Kong Philippe IV.

Den imponerende pink diamantring er den anden dyreste ring i verden. Ringen hedder Pink Star Diamond Ring og koster 72 millioner dollar. Den lyserøde diamant var hele 132,6 carat, da den blev udgravet i Sydafrika men efter slibning er den 59,60 carat. Det er smukke ringe, men ikke ringe, der er særlig praktiske i hverdagen.

Læs mere om diamanter i vores Diamantguide.

Vielsesringe

Berømte forlovelsesringe

Gennem historien har nogle af de smukkeste og mest imponerende forlovelsesringe trukket overskrifter. Fra Elizabeth Taylors enorme emerald cut diamantring, som hun kærligt kaldte sin "skøjtebane" til sangeren Jennifer Lopez' forlovelsesring på 16 carat. Det er ringe, som formentlig havde til formål at imponere, mere end de havde til formål at udtrykke kærlighed og skønhed.

Da Prinsesse Diana blev forlovet med Prins Charles i 1981 bestod forlovelsesringen af en utrolig smuk blå safir på 14 ct. omgivet af 14 store, strålende diamanter. Ringen var skabt af den engelske hofjuveler Garrad. Prins Charles havde valgt den blå safir til ringen for at opfylde den engelske tradition om at bære noget blåt, something blue, på sin bryllupsdag.

En stor forlovelsesring er desværre ikke ensbetydende med et langt og lykkeligt ægteskab. Således var den ikoniske filmstjerne fra filmens guldalder, Elizabeth Taylor, gift otte gange. Prinsesse Dianas ægteskab var desværre hellere ikke kendt for at være lykkeligt.

Forlovelsesringe

Ringe i kunsten

Ringen har fulgt os siden stenalderen, og derfor findes ringen gengivet på mange berømte og smukke malerier.

I Tamara De Lempickas vidunderlige art deco maleri fra 1932 fremstår kvinden i portrættet som en græsk gudinde og på hendes finger, som det eneste smykke, ses guldringen - en såkaldt cabochon ring. Maleriet er af den engelske sangerinde, Marjorie Ferry, og blev bestilt og betalt af hendes rige elsker, som i øvrigt også havde givet hende den smukke ring.

Hos Dulong elsker vi også Cabochon-ringen. I vores Pacific kollektion kan du få cabochon ringe med ti forskellige materialer som fx turkis, vesuvian, månesten, koral og ferskvandsperler. Se Pacific kollektionen her.

→ SE DULONGS UDVALG AF RINGE

Forlovelsesringe

Ringe i sange

Ringen er så stærkt et symbol på tværs af kulturer, at den naturligvis har været nævnt i mange sange. En af de mest berømte er Beyonces sang "All The Single Ladies" hvor hun med ordene If you like it you should have put a ring on it tydeliggører betydningen af ringen.

Popidolet, Ariana Grande, synger også om ringe i "Seven rings" - men hun mener i modsætning til Beyonce, at man skal købe sin egen ring. Vi må heller ikke glemme Bruno Mars' sang med titlen 24K Magic. Guld i 24K ville dog være så blødt et materiale, at det ikke ville være særligt velegnet til en ring. Den optimale lødighed til en ring er 18K.

Halo-ringen med 17 strålende diamanter er et lille mesterværk udført af Dulongs dygtige guldsmede. Diamanterne er alle Excellent Cut diamanter. De er slebet med det såkaldte "Brilliant Cut" - der af kendere betragtes som den smukkeste diamantslibning. Læs mere om diamanter og slibning i vores Diamantguide.

Se Halo-ringen med 17 diamanter her

Ring. Ringe. Diamantring. Guldring. Forlovelsesring. Vielsesring. Alliancering. Prinsessering. Solitairering