BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Historien bak

Dulong

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skapt kolleksjoner av øreringer, armbånd, halskjeder og vedheng i de fineste materialer, som 18 K gull, perler og diamanter.

Smykkefirmaet ble startet som et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist. Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerkene i Danmark med fokus på kompromissløst håndverk

Anja Camilla Alajdi og Marianne Dulong deler en stor lidenskap for tidløse smykker og har fra starten av ønsket å skape smykker til den moderne, selvstendige, mote- og kvalitetsbevisste kvinnen. Balansen mellom smykkenes klassiske, rå og glamorøse karakter tiltaler den stilsikre kvinnen, som gjerne skiller seg ut fra mengden og som ikke går på kompromiss med hverken kvalitet eller eksklusivitet.

Dulong Fine Jewelry blir solgt gjennom egne butikker i København og Lyngby og gjennom eksklusive forhandlere i Skandinavia.

Kompromissløst håndverk

«Når jeg ser tilbake på det siste tiåret, så slår det meg at vi aldri har gjort noe halvveis. Vi har alltid villet jobbe med de beste gullsmedene, finne de vakreste steinene, ha de mest innbydende butikkene og det beste personalet. Kunne vi noen ganger ha tatt en snarvei? Helt sikkert. Men da ville vi, kolleksjonene og håndverket ikke ha vært det som det er i dag: personlige smykker, Forever Now.

Min store lidenskap for smykker startet i et verksted da jeg første gang opplevde et smykke bli til. Siden har jeg vært drevet av opplevelsen av å komme helt tett på håndverket, se de vakre verktøyene i bruk, merke varmen fra flammene og følge den tidløse prosessen; å skape smykker for livet».

- Marianne Dulong

"Når man ser et smykke som er solid laget og som skinner med et indre lys, så vet man at man står med noe helt spesielt i hånden"

Det er i Danmark vi har funnet de flinkeste gullsmedene. Det er også her vår inspirasjon kommer fra; det skandinaviske lyset, naturens kraft og bevegelser og de kjølige fargene, som får nytt liv sammen med varmt gull og sølv.

Allsidige kolleksjoner og uttrykk

Smykkeuniverset hos Dulong Fine Jewelry består av en rekke kolleksjoner med hver deres kjennetegn, men med en felles identitet, som får smykkene til å komplimentere hverandre på kryss og tvers. Kolleksjonene består av en rekke smykker til den moderne, selvstendige og mote- og kvalitetsbevisste kvinnen.

Designerne er pasjonerte omkring individuell passform, som vil si at de fleste smykker kan fås i flere størrelser og i fem forskjellige materialer; gull, hvitt gull, roségull, sølv og oksidert sølv. Man kan også skape en personlig look ved f.eks. å tilføye vedheng fra kolleksjonene.