BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Thera nyheter

Navnet og designet bak Thera-smykkene er inspirert av øya Santorini i Hellas, opprinnelig kalt Thera. Smykkene er på samme tid dramatiske og elegante, og representerer et grafisk og skarpt uttrykk.

Piccolo nyheter

Piccolo kollektionen rummer nogle af de mest populære Dulong smykker. Hvert smykke er delikat, let og behageligt at bære. Piccolo tilføjer underspillet glamour og eksklusivitet til ethvert look.

Kharisma nyheter

Den ikoniske samlingen er oppkalt etter det greske ordet for personlig karisma og er sentrert i en dynamisk, avrundet form. Den nye smykker i Kharisma samlingen består av et armbånd i sølv og gull 18 K samt en uttalelse halskjede i sølv. Smykkene fanger ånden av kvinner og essensen av Evig Nå. Svingen i baugen presenterer en visuell bevegelse og er ikoniske i sin enkelhet. Spesielle rå og glamorøse overflate karakteriserer Dulong smykker.

Glory nyheter

De nye Glory smykker består af eksklusive brillantslebne diamanter, der biddrager til en elegant fornemmelse. Lad de tidløse smykker gå i arv fra generation til generation.

Pacific nyheter

Inspirationen fra havet ses i de fantastiske blå opaler, som Dulong har valgt specielt til Pacific ringene. Den blå opal changerer i farver fra lys sommerhimmel til dyb denim. Opalerne har et blødt lys og et svagt marmoreret udseende, som giver masser af dybde og liv til stenene. De blå opaler er også at finde i vores Globe vedhæng som kan kombineres med vores Kharisma, Esme og Luna øreringe.