BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Piccolo-nyheter

Med våren kommer en serie vakre nyheter fra Dulong.

Det fortryllende, delikate Piccolo Sea Breeze-armbåndet består av blå safir, smaragd, gul sitrin, kyanitt, akvamarin. Den fine fargesammensetningen stammer fra friskheten og fargene vi ser i havet rundt Danmark.

Det vakre Linea Piccolo Golden Desert-halskjedet er flatterende mot huden og bidrar til å gi antrekket ditt et feminint og elegant look.

Piccolo-kolleksjonen inneholder noen av de mest populære Dulong-smykkene. Hvert smykke er delikat, lett og behagelig å bære.

OPPLEV PICCOLO-KOLLEKSJONEN HER

Kharisma-nyheter

Den ikoniske samlingen er oppkalt etter det greske ordet for personlig karisma og er sentrert i en dynamisk, avrundet form. Den nye smykker i Kharisma samlingen består av et armbånd i sølv og gull 18 K samt en uttalelse halskjede i sølv. Smykkene fanger ånden av kvinner og essensen av Evig Nå. Svingen i baugen presenterer en visuell bevegelse og er ikoniske i sin enkelhet. Spesielle rå og glamorøse overflate karakteriserer Dulong smykker.

Thera-nyheter

Navnet og designet bak Thera-smykkene er inspirert av øya Santorini i Hellas, opprinnelig kalt Thera. Smykkene er på samme tid dramatiske og elegante, og representerer et grafisk og skarpt uttrykk.

Glory-nyheter

Glory kolleksjonen er sentrert om en hvit brillant som ser ut som den svever i luften. Den håndslepne sirkelen gir en røff, men allikevel glatt overflate, som skaper en vakker kontrast til den eksklusive brillanten.

Pacific-nyheter

Inspirasjonen fra havet sees i de fantastiske blå opalene som Dulong har valgt spesielt for Pacific-ringene. Den blå opalen endres i farger fra lys sommerhimmel til dyp denim. Opalene har et mykt lys og et svakt marmorert utseende, som gir mye dybde og liv til steinene.