BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Ringe fra Dulong

Ringen er et af de stærkeste symboler, vi kender.

Ofte ser vi ringen som et tegn på kærlighed eller venskab. Men ringen bruges også som markering af en præstation – eller som et fascinerende ikon af de stilbevidste. Den rigtige ring kan fortælle verden, hvem du er, og være et værdifuldt minde i din livshistorie. 

Dulong laver en række fascinerende ringe, fx i serien Forever Yours. Alle ringe fra Dulong, diamantring, guldring eller sølvring, er eminent, kompromisløst håndværk udført af nogle af Danmarks dygtigste guldsmede.

Vi har her samlet et lille overblik over nogle af de mest eftertragtede ringe.

Harmony diamantring med 13 brillianter. Guld 18 K 

Se flere ringe fra Dulong

Diamantring

Forlovelsesring

Du har fundet den, du elsker, og måske overvejer du sågar at gå på knæ og stille det store spørgsmål: ”Vil du gifte dig med mig?” For mange mennesker er forlovelsen en stor milepæl i livet, fordi du nu har fundet den, du gerne vil dele resten af livet sammen med. Men ingen forlovelse, uden ring.

Forlovelsesringen er det smukke, håndgribelige symbol på det løfte, som to mennesker, der elsker hinanden, afgiver. En forlovelsesring behøver ikke længere at se ud på en bestemt måde eller have en bestemt slags ædelsten. Den perfekte forlovelsesring er nemlig den, som passer bedst til din elskede.

Forlovelsesring Twinkle diamantring med 1 brilliant. Guld 18 K.

Se flere ringe fra Dulong.

Vielsesring

Giftering

diamantring

Solitairering

En solitairering har i mange år været den mest populære forlovelsesring. Du kender den måske også som en prinsessering. En solitairering har en enkelt, smuk diamant som sit strålende centrum, og det er nemt at se, hvorfor mange elsker denne klassiske diamantring.

Solitaireringen er en feminin og klassisk forlovelsesring, og i Dulongs fortolkning får den også tilføjet noget råt og glamourøst, så den bliver en ring, der repræsenterer vores tid. Dulongs version af en prinsessering hedder Lumina. En smuk diamantring, der vil stråle om kap med hende.

Det har traditionelt været kutyme med forlovelsesringe, at begge parter får en ring på, men verden forandrer sig, og det er jer, som bestemmer, hvad der er rigtigt for jer. Læs mere om diamanter i vores Diamantguide.

Lumina diamantring med 1 brilliant. Guld 18 K.

Se flere ringe fra Dulong.

She said yes! He said yes! 
Lad kærligheden blomstre.

En forlovelsesring eller vielsesring er et af kærlighedens stærkeste symboler.

Ring

Alliancering

Allianceringen er en klassisk kærlighedsring, der ofte vælges til forlovelsesring eller vielsesring. Men ringen ses også ofte brugt som statement ring. En alliancering er både enkel og glamourøs i sit udtryk med den flotte række af diamanter, og det er netop denne unikke kombination, som tiltrækker mange, når de skal vælge ring.

Hos Dulong er en alliancering som altid ikke bare endnu en alliancering, men en unik fortolkning af klassikeren. Curve ringen med diamanter er Dulongs fortolkning af en alliancering.

Dulongs alliancering er et tydeligt eksempel på det kompromisløse håndværk, der kendetegner alle Dulongs smykker. Hver enkelt alliancering er skabt i hånden og er dermed et unikasmykke i sig selv med hver sine strukturer og mønstrer, der kun bliver smukkere med tiden. 

Curve diamantring med 12 brillianter. Guld 18 K. 

Se flere ringe fra Dulong.

Diamantring

Statement ringe

Du har bestået eksamen! Du har fået det første job – eller har besteget Mont Blanc. Du har gjort det! En statement-ring markerer en præstation eller en begivenhed, du gerne vil huske for altid.

Når det kommer til statement-ringe er alle muligheder i spil, og det handler om dig og din stil.  Måske er du vild med diamantringe, måske er du mere til en perlering eller en ring med månesten?

En dramatisk diamantring fra Dulong er Mignolo ringen. Det er en rå og glamourøs diamantring. En ring, der vækker opsigt, og som trækker sin inspiration fra de historiske signetringe. Mignolo diamantringen har 20 brillantslebne diamanter.

Se flere ringe fra Dulong

Guldring

Ikoniske ringe

En ring behøver ikke altid at have en anledning. Måske har du lyst til at købe en ring, bare fordi den er smuk og fortryllende. 

Luna ringen er en unik ring prydet med 7 brillanter i forskellige farver og størrelser, der skødesløst er drysset over en fløjlsblød overflade. Vi har anvendt den dybe og stærke Aqua blue brillant, den lyse og bløde Champagne brillant, den strålende gule Golden Yellow brillant samt den dragende Emerald Green brillant med det smukkeste, grønlige skær. Tilsammen giver brillanterne en fortryllende farvepalet, der i kombination med vores signatur guldfarve giver associationer til universets mange stjerner, galakser, planeter og måner, der tryllebinder hver enkelt betragter.

Læs mere om de forskellige ædelstene i vores Ædelstensguide.

Luna ring med tre brillianter. Guld 18 K

Se flere ringe fra Dulong

Diamantringe

Diamantring

Diamanter er født i jordens indre og ført op til os af vulkanske udbrud over millioner af år. Diamanten er nok verdens mest eftertragtede ædelsten. Derfor er en diamantring for nogen det eneste rigtige, når det kommer til forlovelsesring eller vielsesring. 

Der findes mange fascinerende diamantringe. Nogle har den hvide diamant som et stort strålende hjerte, andre ringe omfavner diamanterne og bruger dem på sofistikeret vis til at understrege et design eller en bevægelse i ringen. 

Halo vintage diamantring. Hvidguld 18 K. Halo findes også i almindelig guld 18 K.

Se flere diamantringe fra Dulong eller læs mere om diamanter i vores diamantguide

Diamantring

Forlovelsesring med diamant

Er du forelsket og har fundet den, du ønsker at dele livet med, kan en diamantring være et smukt symbol på din kærlighed. Trinity er en vidunderlig diamantring, som hører til blandt vores mest efterspurgte og strålende ringe.

Trinity er en smuk klassiker, hvor brillanterne taler deres eget sprog. Treenigheden mellem den 0,80 ct. centrerede excellent cut diamant, som er fattet med grabber og de to rørfattede excellent cut diamanter placeret på hver side, fuldender det visuelle udtryk og er med til at fremhæve den fantastiske midtersten, som netop er smykkets omdrejningspunkt. Dette i kombination med Dulong's karakteristiske rå ringskinne skaber en klassisk ring i et råt og glamourøst design.

Læs mere om diamanter i vores Diamantguide

Trinity diamantring med 3 brillanter. Guld 18 K.

Guldring med diamanter

Mushroom ring. En Dulong klassiker

Mushroom ringen fra Dulong er efterhånden blivet en Dulong klassiker. Mushroom ringen er et helt unikt smykke, som er både klassisk, råt og glamourøst. Den organiske champignon top er her en mellem top, som er fæstnet på en 2 mm. ringskinne, og de 5 diamanter i forskellige størrelser er drysset ud over ringen i et mønster, der er bevidst asymmetrisk, således at der altid er mindst en af diamanterne, der vil fange lyset, når ringen er i bevægelse.

Ringen passer smukt til de andre smykker fra denne kollektion, men er også skabt til at blive båret med Dulong ringe.

Mushroom ring med diamanter. Guld 18 K

Se flere Dulong ringe

Perlering

Perlering

Man kalder perler for gudernes tårer, og når man ser en smuk perle funkle, er sammenligningen nem at forstå. En perlering er en smuk og klassisk ring, der samtidig er både feminin og glamourøs, og derfor drømmer mange om at få en perlering.

En perlering kan bruges til alle formål og har et fortryllende skær. Perler er naturens smukkeste gave, og det er magisk, at noget så smukt som en perle skabes af noget så beskedent som en østers.

Pacific ringen med en funklende smuk ferskvandsperle er Dulongs fortolkning af den klassiske perlering, hvor det stilrene er tilsat noget råt og glamourøst. Pacific ringen kommer også med en glansfuld, mørk Tahiti perle.

Læs mere om perler i vores Perleguide.

Pacific ring med stor ferskvandperle. Guld 18 K.

Guldring

Guldring

En ring af guld har siden tidernes morgen været et symbol på dyb kærlighed, fordi guldringen, som ægte kærlighed, er både kostbar og smuk. En guldring er derfor naturligvis også det mest populære valg som forlovelsesring eller vielsesring. Men en guldring er universel og kan bruges til alle formål og anledninger. Den er strålende smuk i sig selv og kaster sin glød og glans på enhver, som den bærer.

Aura er en af Dulongs eftertragtede guldringe. Det er en guldring med en organisk form, der er inspirereret af naturens bevægelser og form. Aura betyder brise på græsk, og der er også en smuk, let bevægelighed i ringens formsprog. De små fortryllende diamanter ligner strålende regndråber og understreger ikke alene ringens bevægelse, de glimter også raffineret, når hånden bevæges.

Aura guldring. Guld 18 K. 18 brillanter.

Guldring

Smukke ringe

En ring med koral fra vores Pacific kollektion er opsigtsvækkende og elegant på samme tid. Den ikoniske, store størrelse er smuk at bære alene, men også skabt til at passe sammen med andre ringe.

Denne guldring er med koral fra Italiens Amalfikyst. Italiensk koral har en klædelig, rød farve, der fremhæver de gyldne toner i huden. Cabochon er en betegnelse for den slibning, som giver ædelstenen en rund og blød form, så farver og mønstre kommer til sin ret.

Guldring med koral. Stop top. Guld 18 K fra Pacific kollektion

Se flere ringe fra Pacific kollektionen.

guldring

Unika ring. Skab din helt egen ring

Hos Dulong skaber vi ofte unika ringe. Det kan være en diamantring med en fortryllende farvet diamant eller en guldring med en hypnotisk havblå safir. Vi finder den rette ring sammen.

En unika ring afspejler det menneske, som skal bære den, og med Dulongs kompromisløse tilgang til håndværk og materialer, kan vi sammen skabe den helt rigtige ring, der kan følge dig resten af livet. En ring, du kan give videre til næste generation.

Hvis du drømmer om en unika ring fra Dulong, er første skridt at booke en smykkekonsultation i en af vores butikker, hvor vi uforstyrret kan drømme videre sammen.

Læs mere om ædelstene i vores Ædelstensguide.

Ring. Ringe. Diamantring. Guldring. Forlovelsesring. Vielsesring. Alliancering. Prinsessering. Solitairering