BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Privacy Policy

PERSONVERN

OVERSIKT

1. Hvem er ansvarlig for informasjonen din
2. Hva vi bruker informasjonen din til
3. Hvilken informasjon vi samler inn om deg
4. Hvordan vi samler inn personopplysninger om deg
5. Hva danner grunnlaget for vår behandling av informasjon om deg
6. Hvem vi deler informasjonen vår med
7. Når overfører vi personopplysninger til land som ligger utenfor EU
8. Hvor lenge vi oppbevarer informasjon om deg
9. Hvilke sikkerhetstiltak tas
10. Hvilke rettigheter har du
11. Cookie policy
 

1. HVEM ER ANSVARLIG FOR DIN INFORMASJON

Ansvarlig for behandlingen av dine personlige data:

DULONG FINE JEWELRY A / S

Maglebjergvej 5b

2800 kg. Lyngby

Danmark

CVR No.:DK 32282598

Tlf. 3316 1240

E-post:webshop@dulongfinejewelry.com



2. Hva er informasjonen din brukt til

Vi behandler din personlige informasjon for følgende formål:

  • Levering av avtalte tjenester / varer / tjenester.
  • Kommunikasjon med deg i forbindelse med levering av våre tjenester.
  • Individuell markedsføring, målretting skreddersydde tilbud og tjenester for dine spesielle behov og ønsker
  • Undersøkelser, statistikk og analyser for å forbedre våre produkter og tjenester.
  • I forbindelse med eventuelle juridiske krav som kan oppstå.


    Vær oppmerksom på at levering av personlig informasjon kan være nødvendig i forbindelse med inngåelse av en kontrakt for levering av produkter eller tjenester. I disse situasjonene vil vi ikke kunne tilby deg våre produkter og tjenester med mindre du gir oss den nødvendige informasjonen.


    3. HVILKE OPPLYSNINGER BEHANDLER VI FOR DEG?

    Vi behandler bare informasjon om deg for de formålene som er nevnt i punkt 2.

    Mengden informasjon som behandles vil være begrenset til det som er nødvendig for å oppnå dette formålet.

    Vi behandler følgende kategorier av informasjon om deg:


    Generell informasjon:

    • Generell kontaktinformasjon (For eksempel navn, post, telefonnummer og adresse)

    • Muligens. kjønn og alder

    • Geografisk beliggenhet

    • betalingsinformasjon

    • kjøps~~POS=TRUNC

    • cookie informasjon

    • IP-adresse

    • Informasjon gitt i forbindelse med en eventuell klage

    • Informasjon for personlig shopper, mål, preferanser for produkter og merkevarer, familieforhold (gift - barn osv.)


    Sensitiv informasjon:

    • Hvis du gir helseinformasjon eller annen sensitiv informasjon i forbindelse med en klage, vil informasjonen som er nødvendig for behandlingen av saken din bli behandlet.

    • Vi vil bare behandle sensitiv informasjon om deg hvis du har gitt oss ditt eksplisitte samtykke.


    4. SLIK HENTER VI DATA OM DEG

    Dataene vi behandler om deg, blir ofte samlet direkte fra deg. Vi kan behandle informasjon om deg samlet fra tredjepart, for eksempel:

    • Kilder på nettet, for eksempel sosiale medier som Instagram og Facebook.

    • Våre samarbeidspartnere.


    Hvis vi behandler informasjon om deg som er samlet inn fra tredjepart, gir vi deg et varsel som inneholder kontaktinformasjonen til databehandleren, formålene med behandlingen, det juridiske grunnlaget, de aktuelle kategoriene personopplysninger osv.


    5. PÅ NOEN GRUNN, BEHANDLER VI PERSONLIG INFORMASJON

    Vår behandling av personopplysninger er alltid basert på et juridisk grunnlag. Vi kan behandle din personlige informasjon på følgende basis:

    • Ditt uttrykkelige samtykke.

    • Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en kontrakt som du er part i eller med det formål å iverksette tiltak som er truffet på forespørsel før du inngår en kontrakt, for eksempel når du handler på vår hjemmeside.

    • Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse pålagt Dulong Fine Jewelry A / S, for eksempel behandling og lagring av transaksjonsinformasjon i samsvar med regnskapsloven.

    • Behandlingen er nødvendig for at Dulong Fine Jewelry A / S eller tredjepart skal forfølge en legitim interesse. Legitime interesser kan utgjøre;

      • Kontinuerlig forbedring av produkter, tjenester, handleopplevelse og teknologier.

      • For å målrette kommunikasjonen vår med deg i henhold til dine preferanser.


    6. HVEM KAN VI dele din informasjon med?

    vikandele informasjon om deg med:

    • Våre leverandører av IT-tjenester (databehandlere).

    • Våre partnere og internt i konsernet.

    • Analyse- og segmenteringsplattformer, for eksempel Google Analytics, Facebook Buiness Manager eller Google Adwords.

    • Offentlige myndigheter, hvis loven krever.

    • Varslingsregister som identifiserer risikable transaksjoner med det formål å bekjempe (organisert) online svindel.

    • Hvis vi deler informasjon om deg med tredjeparter i markedsføringsøyemed, vil vi bare dele den generelle informasjonen du har lagt inn på profilen din på dulongfinejewelry.com


    7. NÅR Overfører vi personopplysninger til land utenfor EU / EØS

    Dine personopplysninger kan behandles av databehandlere som ligger utenfor EU / EØS.

    Hvis dine personopplysninger blir behandlet av en leverandør i et annet land, må Dulong Fine Jewelry A / Sat leverandøren alene behandler informasjonen din ihtDulong Fine Jewelry A / S 'instruksjoner og at informasjonen på annen måte blir behandlet under passende tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak.

    Hvis vi overfører personopplysninger til en databehandler som ligger utenfor EU / EØS, vil dataene bare bli behandlet for de formålene som er nevnt i punkt 2.


    Vi vil bare overføre dine personopplysninger til utlandet hvis;

    • Kommisjonen har bestemt at landet har et tilstrekkelig sikkerhetsnivå, eller

    • Overføringen er basert på en avtale som effektivt ivaretar dine rettigheter så vel som et tilstrekkelig beskyttelsesnivå, eller overføringen er basert på kommisjonens standardbestemmelser.


    8. SLIK LAGER VI DIN INFORMASJON

    Dulong Fine Jewelry A / Ssletter fortløpende inaktiv kundeinformasjon og beholder informasjonen din bare så lenge som nødvendig for å oppfylle formålet den opprinnelig ble samlet inn for.


    9. HVILKE SIKKERHETSTILTAKER VI HAR IGENDE

    Hos Dulong Fine Jewelry A / Svi gjør vårt beste for å ta vare på din personlige informasjon.

    Vi beskytter dine personopplysninger gjennom tekniske så vel som organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din mot uautorisert tilgang, tukling, ødeleggelse / sletting eller tap av informasjon.


    10. Hvilke rettigheter har du

    Som kunde hos Dulong Fine Jewelry A / S har du rett til å utøve følgende rettigheter:

    • Inspeksjon og utbedring hos Dulong Fine Jewelry A / S

    • Sletting på forespørsel

    • Dataportabilitet, dvs. at du kan få informasjonen du har gitt til Dulong Fine Jewelry A / S på forespørsel i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format

    • Evne til å trekke tilbake ditt samtykke


    Utøvelsen av dine rettigheter kan være underlagt betingelser og begrensninger og vil i stor grad avhenge av den spesifikke behandlingssituasjonen.

    Som kunde hos Dulong Fine Jewelry A / S har du når som helst rett til å se og korrigere informasjonen din og trekke tilbake ditt samtykke til behandling av personopplysninger. Du kan be om din personlige informasjon når som helst på Dulong Fine Jewelry A / Sslettet. Din informasjon vil bli slettet på forespørsel hvis ett av følgende kriterier gjelder;

    • Du trekker tilbake samtykket ditt (hvis ditt samtykke lå til grunn for behandlingen),

    • Ønsker ikke å motta direkte markedsføring,

    • Informasjonen viser seg å være feil, eller

    • Ikke lenger nødvendig for å oppfylle formålet de ble samlet inn for, eller i så fall

    • Informasjonen blir behandlet ulovlig.


    Hvis du vurderer Dulong Fine Jewelry A / SHvis dine personopplysninger behandles ulovlig, har du muligheten til å sende inn en klage til det danske databeskyttelsesmyndigheten ved å følge denne lenken:

    https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/


    11. KOKKER

    Se retningslinjer for informasjonskapslerher.


    Nytt passord
    HVA ER COOKIES?

    Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret på datamaskinen / smarttelefonen / nettbrettet første gang du besøker en webside, slik at datamaskinen / smarttelefonen din kan gjenkjennes neste gang du besøker websiden.

    Det er to typer informasjonskapsler:

    • Sessions informasjonskapsler, som blir slettet så snart du forlater en webside.

    • Vedvarende informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen / smarttelefonen / nettbrettet med en forhåndsbestemt utløpstid.


    Informasjonskapsler utgjør ingen trussel for datamaskinen / smarttelefonen / nettbrettet ditt (for eksempel et virus), og informasjonskapsler får ikke tilgang til programmene på datamaskinen din.


    BRUK AV COOKIES


    Bare Dulong Fine Jewelry A / S bruker informasjonen. Tredjepart (teknisk partner) har tilgang til informasjon i den grad det er nødvendig for å betjene tjenesten.


    Vi bruker informasjonskapsler for å:

    • Forbedre nettstedet og sikre full utnyttelse av nettstedets tjenester

    • Gjenkjenne brukeren fra tid til annen

    • Mål trafikk og salg på www.dulongfinejewelry.com

    • Analyse av produktforsyning, service osv.

    • Annonsering

    • brukerinnstillinger

    • Sosiale nettverk


    Hvis du ikke ønsker å godta informasjonskapsler, kan du stille inn nettleseren din til å automatisk avvise informasjonskapsler eller varsle deg hver gang et nettsted ber om å lagre informasjonskapsler. Se nedenfor for hvordan du sletter informasjonskapsler.


    PERSONLIGE DATA


    Bruk av informasjonskapsler kan føre til behandling av personopplysninger, og vi anbefaler derfor at du leservår personvernpolicy her.


    HVORDAN DU UNNGÅ COOKIES


    Hvis du ikke vil tillate informasjonskapsler, kan bruken avvises ved å endre de riktige innstillingene i nettleseren din.


    Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler fra dulongfinejewelry.com, kan du velge informasjonskapsler fra de fleste nye nettlesere.

     

    Guider fra de vanligste nettleserne:

    Chrome

    Safari OS X

    Safari iOS

    Internet Explorer

    Firefox

    Android


    Du kan lese mer om informasjonskapsler iCookies Order.