BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Piccolo nyheder

Den nye Dulong Linea Piccolo kollektion er lige dele bohemian og minimalisme, men har de klassiske referencer til Dulongs Piccolo-univers bestående af viklede, farverige ædelsten, perler og symboler.

Det fortryllende, delikate Piccolo Sea Breeze armbånd er sammensat af blå safir, smaragd, gul citrin, kyanite, akvamarin. Den fine farvesammensætning udspringer af den friskhed og de farver, vi ser i havet rundt om Danmark.

Den smukke, gyldne Linea Piccolo Golden Desert halskæde er flatterende mod huden og er med til at give dit outfit et feminint og elegant udtryk. Halskæden er tilført et nyt element: En bøjle med Dulongs håndfilede signaturoverflade, som skaber en interessant kontrast mellem det organiske og stramme udtryk

Kharisma nyheder

Den ikoniske kollektion er opkaldt efter det græske ord for personlig karisma og er centreret i en dynamisk afrundet form. De nye smykker i Kharisma kollektionen består af et armbånd i sølv og guld 18 K samt en statement halskæde i sølv. Smykkerne fanger ånden hos kvinderne og essensen af Forever Now. Svinget i buen udgør en visuel bevægelse og er ikonisk i sin enkelthed. Den særlige rå og glamourøse overflade karakteriserer Dulong smykkerne.

Thera nyheder

Navnet og designet bag Thera smykkerne er inspireret af Santorini øen i Grækenland, der oprindeligt hed Thera. Smykkerne er dramatiske og elegante på samme tid, og udgør et grafisk og skarpt udtryk.

Glory nyheder

De nye Glory smykker består af eksklusive brillantslebne diamanter, der biddrager til en elegant fornemmelse. Lad de tidløse smykker gå i arv fra generation til generation.

Pacific nyheder

Inspirationen fra havet ses i de fantastiske blå opaler, som Dulong har valgt specielt til Pacific ringene. Den blå opal changerer i farver fra lys sommerhimmel til dyb denim. Opalerne har et blødt lys og et svagt marmoreret udseende, som giver masser af dybde og liv til stenene. De blå opaler er også at finde i vores Globe vedhæng som kan kombineres med vores Kharisma, Esme og Luna øreringe.