BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Alt om

Vielsesringe

En vielsesring er et smukt symbol på dyb og inderlig kærlighed mellem to mennesker, der ønsker at dele livet sammen. Ringen rummer evigheden i sin form, fordi den hverken har en start eller en afslutning. Den vender altid tilbage til udgangspunktet, og dermed bliver den også et tegn på evig kærlighed.

Vielsesringe er ikke nogen ny opfindelse. Faktisk er det et af de ældste smykker, vi kender. Man kan således spore de første vielsesringe næsten 5000 år tilbage i tiden til det gamle Egypten. Egypten var en rig og højt udviklet kultur på grund af Nilens frugtbarhed. Langs Nilen fandtes siv og disse blev flettet til ringe og armbånd. Med tiden gik man fra siv til mere holdbare materialer som læder og elfenben. Senere blev det til ringe af ædle materialer som guld og sølv.

En vielsesring var traditionelt en enkel guldring i vores del af verden, men i dag vælger de kommende ægtepar den ring, som bedst repræsenterer deres forening og kærlighed. Vielsesringen kan således være alt fra en stilren, klassisk guldring til en strålende diamantring.

Trinitá ring med 3 smukke brillanter er en af de mest efterspurgte vielsesringe hos Dulong.

vielsesringe

Vielsesring af guld

En vielsesring af guld er et smukt og klassisk valg. En guldring holder traditionerne i hævd og vil med sit stilrene design kunne bæres på tværs af tid og mode.

Hos Dulong har vi valgt at give den klassiske guldring et raffineret og glamourøst twist via den håndfilede overflade, der lader guldets mønstre og strukturer komme til sin ret. Guldet er 18 K, og den klædelige, gyldne nuance i guldet er signatur for Dulong og nøje udviklet af egne guldsmede, der hører til Danmarks allerbedste.

Hos Dulong finder du flere varianter af den klassiske guldring - og den kommer således i flere tykkelser og med eller uden diamanter.

Her ses en klassisk vielsesring i guld. Curve ring. 2,5 mm. ringskinne. Guld 18 K.

SE DULONGS UDVALG AF VIELSESRINGE

Vielsesring med diamant

Vielsesring med diamant

En vielsesring med en strålende smuk diamant er et meget eftertragtet valg, når et par har valgt at dele livet med hinanden. Diamanten er det hårdeste stof, vi kender, og der er derfor noget symbolsk og evigt over at bære en ring med en smuk ædelsten, der er mere holdbar end noget andet i verden. En vielsesring med diamant kan eventuelt kombineres med en enklere guldring til den ene part.

Diamantringen findes i mange forskelle, smukke varianter fra den klassiske prinsessering til unika ringe. Dulongs Harmony diamantring er en elegant fortolkning af den klassiske rosetring. Den smukke 0.50 ct. excellent cut diamant i midten giver ringen et strålende smukt hjerte, der er omkranset af funklende brillanter. En vielsesring i kompromisløst håndværk og udsøgte materialer til de brudepar, som søger noget specielt, der rækker udover det mere traditionelle.

Læs mere om diamanter i vores store Diamantguide.

Harmony diamantring med 13 diamanter. Guld 18 K.

SE DULONGS UDVALG AF VIELSESRINGE

Diamantring

Prinsessering

En prinsessering er et populært udtryk for den klassiske solitaire ring. En solitaire ring med diamant opfattes af mange som værende den "rigtige" vielsesring. Det er let at forstå hvorfor. Solitaire ringen er en smuk og feminin ring, der er både glamourøs og stilren på samme tid. Solitaire ringen har en enkelt diamant som sit strålende centrum, deraf navnet solitaire, som betyder alene på fransk, og fatningen består af såkaldte "grabber," der på elegant vis holder diamanten, så den kan stråle optimalt.

Dulongs version af en solitairering hedder Lumina, og den er tilført Dulongs signatur finish og unikke guld-nuance for at give den smukke klassiske ring et glamourøst og sofistikeret twist. En Lumina ring kan kombineres med Dulongs stilrene og smukke guldringe, Curve, hvis den ene part ønsker en ring uden diamant.

Lumina diamantring. Guld 18 K.

SE DULONGS UDVALG AF VIELSESRINGE

Vielsesring

Den store diamantring

Mange ædelsten er lige så smukke som diamanten, men ingen har den samme power. Der er noget tryllebindende over en smuk diamantring. Lyset reflekteres i diamanten og skaber en indre ild, der hele tiden skifter form. For mange er en diamantring den vielsesring, de drømmer om, fordi diamantens evige ild og store holdbarhed symboliserer den helt store kærlighed.

Hos Dulong hedder en af vores smukke, store diamantringe Halo. Det er en iøjnefaldende, fascinerende ring med sit vintage look og hele 17 diamanter. Diamanterne er alle i "brilliant cut" og har dermed 57 facetter, der får deres indre ild til at sprudle af stråleglans. Den fås både i guld 18 K og hvidguld 18 K. Læs i øvrigt mere om, hvordan du vurderer diamanter i vores Diamantguide.

Halo diamantring med 17 brillanter. I alt 1,74 carat

SE DULONGS UDVALG AF VIELSESRINGE

Vielsesring

En anderledes vielsesring

En vielsesring behøver heldigvis ikke længere at se ud på en bestemt måde. Og hos Dulong er vi stærke fortalere for, at vielsesringe skal passe til brudeparret. Det er trods alt en ring, du skal bære hele livet, så den rigtige vielsesring er en stor beslutning. Det er vigtigt, at ringen er dig.

Er du eksempelvis forelsket i naturens smukke, organiske bevægelser og strukturer, kan en Aura ring i guld 18 K med diamanter, der ligger som små regndråber og glimter være den perfekte vielsesring. En ring, der også findes uden diamanter, hvis den ene part foretrækker en enklere ring, der dog stadig omfavner naturens fortryllende magi.

Aura guldring med 18 diamanter.

SE DULONGS UDVALG AF VIELSESRINGE

Den perfekte vielsesring

Den perfekte vielsesring

Der findes ikke en perfekt vielsesring. Der findes mange, for vi er heldigvis forskellige og vælger vielsesringe, der passer til hver vores kærlighed og personlighed. For nogle er den perfekte vielsesring en klassisk guldring for andre en stor, strålende diamantring - for andre igen er det en fortryllende, finurlig og unik ring. Vi ser også, at nogle par kombinerer deres forlovelsesringe og vielsesringe.

Kontakt Dulong for en uforpligtende smykkekonsultation, hvor vi kan tale muligheder, drømme og budget.

Trinity diamant ring + Curve ring med diamanter

SE DULONGS UDVALG AF VIELSESRINGE

Vielsesring. Vielsesringe. Ægteskab. Ring. Guldring