BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Thera nyheter

Namn och design av Thera smycken är inspirerade av Santorini i Grekland, som ursprungligen hette Thera. Smycken är dramatiska och elegant på samma gång, och utgör en grafisk och skarpa uttryck.

Kharisma nyheter

Den ikoniska samlingen är uppkallad efter det grekiska ordet för personlig karisma och är centrerad i en dynamiskt rundad form. De nya smycken i Kharisma-kollektionen består av ett armband i silver och guld 18 K och ett statement halsband i silver. Smycken fångar andan hos kvinnorna och essensen av Forever Now. Bågens kurva representerar en visuell rörelse och är ikonisk i dess enkelhet. Den speciella råa och glamorösa ytan kännetecknar Dulong-smycken.

Piccolo nyheder

Mellow og Bloom er to nye kæder i Piccolo kollektionen, der begge gør op med idéen om, hvordan en typisk halskæde skal se ud. Perlerne og de forskellige sten er sat sammen i farvespil, der gør kæderne svære at afkode og skaber nysgerrighed. Kæderne forandrer udtryk alt efter, hvad man har på, og derfor bliver man aldrig træt af disse smykker.

Glory nyheter

De nye Glory smykker består af eksklusive brillantslebne diamanter, der biddrager til en elegant fornemmelse. Lad de tidløse smykker gå i arv fra generation til generation.

Pacific nyheder

Inspirationen fra havet ses i de fantastiske blå opaler, som Dulong har valgt specielt til Pacific ringene. Den blå opal changerer i farver fra lys sommerhimmel til dyb denim. Opalerne har et blødt lys og et svagt marmoreret udseende, som giver masser af dybde og liv til stenene. De blå opaler er også at finde i vores Globe vedhæng som kan kombineres med vores Kharisma, Esme og Luna øreringe.