BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Dulong

Øreringe

Hos Dulong finder du et stort og fortryllende udvalg af de smukkeste øreringe. Øreringe lavet af de mest udsøgte materialer som guld 18 K eller sølv med strålende diamanter, funklende perler og dragende ædelstene.

Dulong skaber øreringe til kvinder, der elsker stil og kvalitet. Vores øreringe er lavet af dedikerede og dygtige guldsmede på eget værksted, og hver en ørering er et lille mesterværk af kompromisløst håndværk.

Fra det allerførste smykke har Dulong haft fokus på at skabe øreringe, der flatterer og understreger den enkelte kvindes stil og karisma.

→ SE DULONGS UDVALG AF ØRERINGE

Kharisma øreringe i guld 18 K med diamanter

Piccolo Ocean vedhæng med Keshi- og barokke South Sea-perler

Guldøreringe

Øreringe i guld 18 K er for mange den ypperste form for ørering. Guldet funkler smukt og kaster et blidt skær på kindbenet.

Guld har altid været det mest eftertragtede ædelmetal, og i de seneste år er guldprisen steget kraftigt. Det gør et par øreringe i guld endnu mere eftertragtede og kostbare.

Et par guldøreringe er for livet. Guld bliver nemlig kun smukkere med tiden.

Dulongs Luna øreringe i guld 18 K kommer med en smart krog, så du nemt kan udskifte vedhæng efter lejlighed, outfit og humør. Her ses Luna øreringe med Piccolo Ocean vedhæng med barokke South Sea-perler.

Luna øreringe i guld 18 K med diamanter.

→ SE DULONGS UDVALG AF ØRERINGE

Sølvøreringe

Sølvøreringe

Sølvøreringe er elegante og smukke, og de findes i mange skønne varianter hos Dulong. Sølv er et ædelmetal, der med sit kølige skær udstråler elegance.

Sølvøreringe passer til alt. Brug dem til hverdag eller fest. De ser fantastiske ud til alle lejligheder.

Dulongs Aura Hoops i sølv har den runde form, der er karakteristisk for hoops - men vi har samtidig lade os inspirere af naturens organiske former og bevægelser: Brisen, blade i vinden, et vingeslag.

Aura Hoops, Øreringe i sølv.

→ SE DULONGS UDVALG AF ØRERINGE

Perleøreringe

Perleøreringe

Perleøreringe er af mange betragtet som de mest klassiske og smukkeste øreringe, der findes. Perlens blide, funklende lys kaster et klædeligt skær på kvinden, der bærer øreringen, og udstråler samtidig noget raffineret.

Perlen har gennem hele historien været sagnomspundet. Det var svært at forstå, hvorfra noget så smukt som perler stammede, og derfor opstod fortællingen, at perler var gudernes tårer. I dag ved vi, at det er en lille irritation i muslingen eller østersen, der skaber stor skønhed til glæde for os alle. 

Se flere perleøreringe og læs mere om perler i vores Perleguide.

Delphis Pearl perleøreringe med store ferskvandsperler i sølv

→ SE DULONGS UDVALG AF ØRERINGE

Diamantøreringe

Diamantøreringe

Et par strålende diamantøreringe er for mange den ultimative luksus. Den indre ild i diamanten reflekterer lyset fra alle vinkler, så øreringen kaster et lille raffineret glimt, hver gang du bevæger dig.

Diamonds are forever. Diamanten er verdens mest eftertragtede ædelsten, men den er skabt af noget så beskedent som kulstof. Naturlige diamanter opstår som følge af en voldsom varmeudveksling og et enormt tryk langt under jordens overflade over milliarder af år.

Med tiden føres diamanter op mod lyset via dybe vulkanudbrud, hvor vi mennesker udgraver dem. Det voldsomme tryk og den intense varme, som diamanten har været udsat for, gør diamanten til det hårdeste kendte mineral i verden, og en diamant kan derfor udelukkende slibes med en anden diamant. 

Se flere diamantsmykker og læs mere om diamanter i vores Diamantguide.

Glory ørestikker i guld 18 K med to Excellent Cut diamanter i brillant slib.

Ørestikker

Ørestikker

De fine små ørestikker er elsket for deres diskrete elegance. Det er øreringe, du kan bruge til hverdag og sport, uden de bliver for store eller upraktiske.

Ørestikker sidder klædeligt tæt til øret og hos Dulong har vi mange skønne varianter.

Luna ørestikkerne har deres navn og form efter månens fortryllende form. De strålende, smukke diamanter fanger og reflekterer lyset og gøre disse ørestikker sofistikerede.

Luna ørestikker med diamanter. Guld 18 K.

→ SE DULONGS UDVALG AF ØRERINGE

Creol øreringe

Creol øreringe

Creol øreringe er runde og smukke. Det er en ørering som stammer fra den kreolske befolkning i de spanske kolonier i syd- og mellemamerika og som med tiden er blevet en af de mest populære former for øreringe.

Det er let at se, hvorfor creol øreringe er elsket af kvinder. Det er en utrolig smuk og flatterende øreringe, som findes i forskellige størrelser.

Delphis Creol er Dulongs fortolkning af den klassiske creol ørering. I stil med resten af Delphis kollektionen prydes øreringene af små skinnende kugler, der i mødet med den håndfilede overflade giver en unik kombination af eksklusivitet og afslappet boheme. Delphis Creol findes i tre forskellige størrelser.

Delphis Creol. Mega. Sølv

Øreringe med månesten

Øreringe med månesten

Øreringe med månesten står øverst på ønskelisten hos mange. Månestenen er fortryllende, og det er let at blive forelsket i dens indre lys.

Da månestenen blev opdaget af mennesket, troede man først, at stenen havde fanget månens stråler – og når man ser den gådefulde tågedis i månestenen, forstår man godt tanken. Månestenen var meget populær i antikken, men tiderne skifter, og i mange århundrede var månestenen næsten glemt, indtil den blev genopdaget i art noveau-perioden.

Nu har vi heldigvis igen fået øjnene op for den fortryllende ædelsten med det lyriske navn: månesten.

Globe vedhæng med månesten. Guld 18 K.

Øreringe med ædelsten

Øreringe med ædelsten

Hos Dulong finder du mange smukke vedhæng til vores øreringe. På den måde kan du transformere dine øreringe til skønne øreringe med ædelsten.

Et meget populært vedhæng til øreringe er Piccolo Daybreak. Det sofistikerede Piccolo Daybreak vedhæng kommer med en unik sammensætning af ædelsten og perler i sarte pasteller, der reflekterer nordens smukke farver.

Med disse vedhæng får du et par øreringe med ædelstene som rubin, prehnit, ametyst, akvamarin og ferskvandsperler.

Piccolo Daybreak. guld 18K

Store øreringe

Store øreringe

Er du vild med store, markante øreringe, har vi et skønt udvalg hos Dulong. Vores øreringe kan typisk kombineres med vedhæng, så du virkelig kan skabe dramatik og opmærksomhed med dit look.

Thera øreringene er inspireret af antikkens gudinder og konkylier fra det dybe blå hav, der omkranser Santorini. En ø, der i oldtiden var kendt under navnen Thera.

De store øreringe er dramatiske og elegante på samme tid. Med et fængslende udtryk svæver de let på øret. Den håndfilede overflade giver dem et råt og glamourøst look, som kendetegner Dulong smykkerne.

Thera øreringe. Stor. Guld 18 K.

Kharismaøreringe med diamanter

Kharisma øreringe

Dulong er kendt for at have skabt de ikoniske Kharisma øreringe. Kharisma-øreringene blev lanceret i 2005 og blev omgående et eftertragtet smykke på grund af sit eksklusive, innovative design.

Den smukke kurve i Kharisma-øreringene er både enkel og raffineret. Strukturen i øreringen er markant på grund af der håndfilede overflader. Designet er markant og feminint på samme tid, og de mange forskellige vedhæng giver mulighed for at ændre looket hurtigt og enkelt.

Kharisma øreringe har desuden den helt særlige egenskab, at de nemt kan kombineres med forskellige vedhæng. På den måde kan øreringene bæres stilrent alene eller med et vedhæng efter humør, outfit og lejlighed.

→ SE DULONGS UDVALG AF KHARISMA ØRERINGE

Kharisma øreringe i oxideret sølv med diamanter