BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Få nyheder, inspiration, invitationer til events, konkurrencer og skønne tilbud.
Hver måned trækker vi lod om et Dulong-gavekort på 500 kroner blandt alle, der modtager vores nyhedsbrev.

Karriere

Sales Advisor

DULONG FINE JEWELRY

Vi søger en sælger til eftermiddags- og weekendvagter, ca. 10 timer om ugen, til vores to butikker i henholdsvis København og Lyngby. Vi forestiller os, at du studerer på en videregående uddannelse og savner en hverdag præget af kundekontakt, service og salg.

Som sales advisor for DULONG vil dine primære arbejdsopgaver være følgende:

- At sikre den højeste standard af service og rådgivning overfor kunderne og sørge for, at hver eneste kunde får en god oplevelse i butikken.

- At formidle DULONG brandet og håndværket overfor kunderne og evne at engagere dem i hvert enkelt smykkes historie, egenskaber og karakteristika.
- At vise entusiasme i salgssituationen og give råd og assistance til kunderne for at maksimere sandsynligheden for et salg.
- At indgå i de daglige gøremål i butikken med oprydning, systematisering, kundeopfølgning, ordrebehandling mm.

Det er vigtigt, at du er passioneret, positiv og systematisk. Vi løfter i fælles flok, og derfor vil det også blive forventet, at du har lyst til at hjælpe ved events og kundeaftener i butikkerne. 

Det er også en fordel, hvis du har teknisk snilde, da der kan komme arbejdsopgaver med behandling af webordrer samt vores SoMe-platforme.

DULONG er et dansk smykkefirma med 2 butikker i Københavnsområdet og forhandlere i hele Norden. Siden 2005 har Danmarks bedste guldsmede skabt eksklusive smykker af guld, ædelstene, perler og diamanter for DULONG. Vores vision er at designe tidløse smykker, der kan gå i arv til den næste generation, som er klassiske, rå og glamourøse. 

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning samt dit CV.

Send din ansøgning til:
Christine Søvsø, Retail Manager
Mail: christine@dulongfinejewelry.com
Tlf.nr. 24 42 99 72